Campus de tecnificació de Patinatge Artístic 2018 del CHPA CADÍ-LA SEU D’URGELL


Durant les vacances escolars de Pasqua, com ja és costum, el CHPA CADÍ-LA SEU D’URGELL, ha dut a terme el seu Campus de tecnificació de patinatge artístic, en el que han participat més duna cinquantena d’esportistes vinguts de diferents clubs del territori català.

En aquesta edició 2018, s’ha comptat amb la participació de tècnics d’alt nivell, tan nacional com internacional, entre els que destaquen Pierluca Tocco, Laura Sànchez i Alfred Alsinet entre d’altres. Tanmateix tot l’equip tècnic del club, també hi ha participat sota la direcció tècnica de Xavier Orrit.

El campus ha complementat la tecnificació de patinatge amb activitats com la dansa, la preparació física o la visualització de vídeos de patinadors d’alt nivell.

D’altra banda, durant els quatre dies de durada del campus, s’han realitzat dues exhibicions obertes al públic; una per als participants de categories i l’exhibició final, on han participat tots els nivells, i en la qual, s’ha pogut veure una petita mostra dels aprenentatges adquirits.

Com a records del campus, s’ha obsequiat a tots els participants amb tassa personalitzada amb el nom de cada un d’ells i el corresponent diploma de participació.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies