Territorial Lliure 2018 a Tremp

Categories Cadet, Juvenil, Júnior, Sènior i Parelles Artístic

Els dies 6, 7 i 8 d’abril les 12 categories grans del CHPA CADÍ, acompanyats pel director tècnic del club Xavi Orrit i l’entrenadora Jaire Villanueva, han participat en el Campionat Provincial a Tremp classificable per Campionats de Catalunya.

Divendres 6 per la tarda es van fer tots els entrenaments oficials, durant tota la jornada de dissabte 7 tots els programes curts i diumenge es va competir amb els discs llargs per finalitzar el campionat per la tarda. Molt bons resultats de l’expedició urgellenca, tenint en compte el canvi de normativa d’aquesta temporada i les poques places que enguany optaven a classificar-se a campionats de Catalunya, especialment en el cas de les Cadets i Juvenils amb un gran nombre de participants en totes dues categories. Tot i així el club va poder classificar 6 per Campionats de Catalunya, 6 per Campionats Federacions i 1 per Copa Lleida. Bona feina i bon nivell demostrat per tots els participants del CADÍ.

CADET
2a Lulan Moyano (classificada per Campionat de Catalunya)
5a Natalia Moreno, 7a Jana Raya i 10a Noa Guillermo (classificades per Campionat Federació)
18a Queralt Viudez (classificada per Copa Lleida)

JUVENIL
1a Paula Moliné i 2a Aina Rubio (classificades per Campionat de Catalunya)
6a Andrea Tarrés (classificada per Campionat Federació)

JÚNIOR femení
4a Alba García i 6a Paula Garcés (classificades per Campionat Federació)

JÚNIOR masculí
1r Enric Porta (classificat per Campionat de Catalunya)

SÈNIOR
1a Noemí Isla (classificada per Campionat de Catalunya)

PARELLES ARTÍSTIC – JÚNIOR
1rs Lulan Moyano i Enric Porta (classificats per Campionat de Catalunya)

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies