Campionat de Catalunya Parelles Artístic i Dansa 2018

El passat dissabte 21 d’abril va tindre lloc a Sant Fost de Campsentelles (Barcelona) el Campionat de Catalunya de Parelles d’Artístic i Dansa de les categories Infantil, Cadet, Juvenil, Júnior i Sènior. La competició es va concentrar en un sol dia, fent pel matí els entrenaments oficials, al migdia les competicions dels programes curts i ja per la tarda finalitzar amb els discs llargs de totes les categories.

La parella Júnior del club formada per Lulan Moyano i Enric Porta, va participar en la competició obtenint plaça per l’Estatal que és celebrarà a Alhaurín de la Torre (Málaga) els dies 18 i 19 de maig.

La Federació Catalana de Patinatge Artístic va destacar que la competició va tindre un bon nivell i tots els participants es van classificar pels Campionats d’Espanya.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies