5a gala de reconeixement organitzada per Ajuntament de la Seu d’Urgell

El passat divendres 26 de gener, va tenir lloc la 5a gala de reconeixement organitzada per Ajuntament de la Seu d’Urgell a 39 esportistes de la nostra ciutat pels resultats aconseguits durant el 2017.
Noemi Isla Granados (individual patinatge artístic) i Lulan Moyano (parella patinatge artístic) i Enric Porta (parella patinatge artístic i individual), van rebre per part del regidor d’esports Isidor Alberich Torruella una samarreta commemorativa exclusiva.
Felicitem als nostres patinadors i a la resta d’esportistes urgellencs per la seva tasca i dedicació.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies