Seminari Internacional de Patinatge Artístic

Del 17 al 21 de gener es va dur a terme a Roma el Seminari Internacional de Patinatge Artístic. Aquest seminari reunia a jutges i tècnics de referència dels diferents països del món. L’objectiu d’aquest event era explicar el nou sistema Rollart i establir les bases tècniques pel futur del patinatge artístic a nivell mundial. El CHPA Cadi ha estat present en aquest seminari a través del director tècnic de patinatge artístic Xavier Orrit Prat, que era un dels tècnics internacionals convidats en aquest event.

El sistema Rollart, que es començarà aplicar el 2019 a nivell internacional, canviarà totalment la forma de valorar el patinatge artístic. Es tracta d’un sistema molt més complert i objectiu, que ajudarà a promocionar a nivell mediàtic i esportiu aquesta disciplina.

El CHPA Cadi ja fa un temps que ha començat a introduir elements d’aquest nou sistema per tal de poder adaptar la metodologia de treball a aquests nous canvis.

El proper 10 de febrer al CAR de Sant Cugat hi ha un altre seminari a nivell nacional per tal de seguir treballant en aquest àmbit.

Podeu accedir a la notícia d’aquest event a la pàgina web de la federació internacional: www.rollersports.org

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies