La secció d’iniciació del CHPA CADÍ-LA SEU, comença les voltes de competició.

El 3 i 4 de març es van celebrar les primeres competicions d’iniciació organitzada per la federació de Lleida. El primer grup de patinadores participants del CHPA-Cadí, van traslladar-se a les Borges Blanques per traslladar a pista els nous aprenentatges. Iniciem una temporada amb moltes novetats i canvis de normativa, fet que implica un gran esforç per les participants i els tècnics del nostre club.

Dissabte tarda van participar els nivells B-5; Alba Domingo va obtenir una sisena posició, Núria Pubill, catorzena, Blanca Moya, divuitena, Oscar Garcia, vint-i-unè i Laura Acosta va quedar en la posició vint-i-dos.
En la categoria D-5; sisena, Júlia Aluju desena, Gina Casas, setena, Queralt Albanell, tretzena, Andrea Gracia, quinzena, Abril Auge vint-i-una i Violeta Altimir en la vint-i-cinquena posició.

En la competició de diumenge en la categoria B-6; Aina Barrio, va obtenir una desena posició, Ona Perealegre, onzena, Martina Domingo, divuitena, Urgell Boix, dinovena Fiona Marcos la vint-i-quatrena posició.
En la categoria D-6; Yanay Sabaté, va obtenir una segona posició, Claudia Marcos, quarta i Aran Lozano va obtenir la catorzena posició.
En la categoria A-3; Leyre Solís, va obtenir una cinquena posició, Txell Izquierdo, sisena, Choe Garmón onzena, Irune Movellan quinzena i Jana Vilana la dissetena posició.

Felicitats a tots els participants i als tècnics per l’esforç i el treball. Continuem!

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies