Campionat Federació de patinatge artístic de les categories Cadet i Júnior

Els dies 15 i 16 de setembre al Pavelló Municipal d’Esports «Josep Mir» de Llagostera s’ha celebrat el Campionat Federació de patinatge artístic de les categories Cadet i Júnior, aplegant prop de 60 patinadores d’arreu de Catalunya. El CHPA CADÍ va estar present amb 5 patinadores de les dues categories que van formar part de l’equip lleidatà desplaçat a la competició.

Les classificacions, després de la suma dels programes curts del dissabte i el llargs de diumenge, van ser les següents:
CADET: 15ª Natalia Moreno, 28ª Jana Raya i 29ª Noa Guillermo.
JÚNIOR: 9ª Alba García i 21ª Paula Garcés.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies