Trofeu Federatiu Ciutat de Solsona

Els passats dies 6 i 7 d’octubre va tenir lloc, al Pavelló Municipal d’Esports, el Trofeu Federatiu Ciutat de Solsona, última competició federativa de la temporada. Bona part de les categories del club, acompanyades per les entrenadores Jaire Villanueva i Berta Perdigués, van prendre part durant tot el cap de setmana, obtenint bons resultats amb demostració de bon patinatge, tant amb els discs curts com amb la dificultat dels programes llargs de cadascuna.

Aleví: 6ª Martina Trenado i 10ª Laia Barrio
Infantil: 5ª Aina Izquierdo i 6ª Jana Galabert
Cadet: 3ª Lulan Moyano, 7ª Noa Guillermo i 13ª Queralt Viudez
Juvenil: 1ª Paula Moliné
Júnior: 2ª Alba García

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies