Campionat Federacio Juvenil i Sènior

Aquest cap de setmana passat, es va celebrar a Santa Cristina d’Aro, el Campionat Federació Juvenil i Sènior, en el qual la patinadora Berta Alriols Quinquillà del CHPA CADÍ hi va participar amb la categoria juvenil amb un total de 29 patinadores.
Dissabte 16 al matí es van fer els entrenaments oficials i a la tarda es van fer els programes curts on la Berta es va posicionar 14ª provisionalment. Diumenge 17 la Berta, va realitzar un molt bon programa llarg i finalment va quedar en 4ª posició en el Campionat Federació.
Moltes felicitats Berta!!

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies