Trofeu Ciutat de Solsona

El passat dissabte 30 de septembre , es va celebrar a Solsona el Trofeu Ciutat de Solsona. El dissabte al matí va ser el torn de les categories grans del CHPA CADÍ, cadet, juvenil femení i juvenil masculí i per la tarda el torn de les categories petites, infantils. En aquest trofeu les patinadores i patinador del nostre club van realitzar els programes llargs. Bons resultats obtinguts de totes les patinadores del club, fins i tot pujant a podi 3 dels nostres patinadors. Moltes felicitats!!

Resultats:
– Cadets: 2ª Aina Rubio

– Juvenil Masculí: 1º Enric Porta

– Juvenil Femení: 1ª Paula Moliné, 5ª Alba Garcia

– Infantil: 5º Aina Izquierdo, 6ª Lulan Moyano, 7ª Jana Raya, 8ª Natalia Moreno, 11ª Jana Galabert i 13ª Noa Guillermo

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies