CAMPIONAT CATALUNYA JÚNIOR-SÈNIOR 2019

Santa Cristina d’Aro ha acollit del dijous 18 al diumenge 21 d’abril el Campionat de Catalunya Júnior i Sènior de patinatge artístic en la modalitat de lliure individual. Han participat 75 patinadors i patinadores de les quatre territorials. Enric Porta i Paula Moliné, que van estar acompanyats pels tècnics Xavi Orrit i Jaire Villanueva, van formar part de l’equip de 13 patinadors lleidatans classificats per participar-hi dels quals només 4 han obtingut plaça pel proper estatal.

El campionat, que va arrencar dijous amb els entrenaments oficials, va omplir de gom a gom el Pavelló Municipal d’Esports durant els 2 dies de competició, amb un patinatge de molt alt nivell, amb patinadors mundialistes i sobretot a destacar amb l’estrena del nou sistema de puntuació RollArt.

Enric Porta en categoria Sènior va obtenir una 9ª plaça provisional en el curt de dissabte que va mantenir diumenge després d’executar el programa llarg. La suma dels 2 discs va ser d’un total de 55,98 punts.

Paula Moliné en la categoria Júnior es va posicionar 17ª en el curt, remuntant diumenge 2 posicions després d’un millor disc llarg, finalitzant en una 15ª posició amb una suma total de 62,98 punts, classificant-se així pel proper Campionat d’Espanya a Bilbao els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies