CAMPIONAT TERRITORIAL JUVENIL, JÚNIOR I SÈNIOR 2019

El passat cap de setmana, dissabte 30 i diumenge 31 de març, el CADÍ ha estat present al Campionat Territorial Juvenil, Júnior i Sènior celebrat al Pavelló Municipal de Borges Blanques.

Després de 2 dies de competició, amb els entrenaments oficials i l’execució dels discs curts i llargs, els 3 representants del CADÍ han aconseguit pujar a podi, classificant-se pels propers Campionats de Catalunya del 18 al 21 d’abril a Santa Cristina d’Aro (Girona).

CLASSIFICACIONS

Júnior: Paula Moliné 1ª
Sènior: Enric Porta 1r en masculí i Alba García 3ª en femení.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies