Campionat de Catalunya Cadet i Juvenil a Reus

Els dies 26, 27 i 28 de maig es va celebrar al Palau d’Esports del Reus Deportiu el Campionat de Catalunya Juvenil i Cadet de patinatge artístic, reunint 84 patinadors i patinadores de prop d’una cinquantena de clubs de tota Catalunya.
El CHPA Cadí va tindre 5 participants en la competició, 3 juvenils i 2 cadets, tots classificats en el passat campionat territorial.
Els tècnics que es van desplaçar amb l’equip van ser Xavi Orrit i Jaire Villanueva.
Divendres 26 durant tot el dia es van fer tots els entrenaments oficials, dissabte 27 a primera hora del matí va tenir lloc l’obertura del campionat i a continuació i durant tota la tarda la competició de tots els programes curts. Diumenge 28 al matí els programes llargs de la categoria Cadet i per la tarda va ser el torn dels Juvenils, finalitzant a la nit amb el lliurament de trofeus i la cerimònia de cloenda del campionat.
Les classificacions finals després dels discs llargs van ser en la categoria cadet Aina Rubio 14ª (11ª al curt) i Andrea Tarrés 19ª (21ª al curt). En juvenil femení Paula Moliné va obtenir un 12è lloc (18ª al curt) i Ona Pastor 23ª (20ª al curt). En juvenil masculí Enric Porta va fer un 7è lloc, aconseguint amb aquesta posició estar en reserva pel proper campionat estatal de la mateixa categoria.

Gran esforç tan dels patinadors com de l’equip tècnic. Ara cal continuar el bon treball