Entrevista Cristina Escolà

Al llarg de quasi 35 anys de la nostra història tots i cadascun dels socis, esportistes, tècnics, juntes directives, patrocinadors i simpatitzants del CHPA CADÍ han estat molt especials i han contribuït en el projecte que ens ha dut on som.

En aquest viatge, avui volem destacar la immensa feina que està fent la Cristina Escola en els seus primers 20 anys al Club (esperem que pugui dir allò de fa 20 anys que tinc 20 anys al Club). Sens dubte el seu compromís amb el Club, la seva passió per l’hoquei, la seva defensa de l’esport femení i la seva estima pels esportistes que ha entrenat al llarg d’aquests anys és un referent i un orgull per aquells que hem compartit algun tram d’aquest trajecte.

Els seus nens/es (com ella els hi diu a tots els que ha entrenat) li tenen una gran estima i amb les seves formes i carinyo (encara que una mica cridanera) ha fet que tinguin passió per l’hoquei més enllà del nostre Club seguint jugant i/o entrenant arreu del país.

Qui Som? El Cadí (encara que també entreni el Llista)
D’on som? De la Seu (encara que sigui de Bell-lloc d’Urgell)
Com Som? Collonuts (en el seu cas es queda molt curt)

Podríem dedicar-li mil paraules d’agraïment, però ho resumim amb un, de tot cor Kris, moltes gràcies!!! I Seguim!!!!!!!!!!

 

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies