Finalitza l’Escola gratuïta de patinatge.

 

El divendres 24 de Juliol finalitzava l’escola amb la visita dels nostres jugadors de l’equip sènior de Segona Catalana en Camilo i en Dani acompanyats de la Sofia jugadora de l’OK Lliga amb l’Sferic de Terrassa. Varen fer una petita demostració als nens/nes. Moltes gràcies Camilo, Dani i Sofia!!!

Amb un berenar per tothom donàvem per acabada l’Escola Gratuïta de Patinatge d’aquest estiu.

Moltes gràcies als Monitors Roser i Aleix, al nostre Coordinador, a tots/es els esportistes del Club que han ajudat en aquesta edició (Pol, Jordi, Aran, Marti, Guillem, Bernat, Eneko, Marcel, Ares, Aneu i Paula) i a tota la gent del club que ha col·laborat en l’organització.

Som-hi Cadí!!!!!

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies