El dia 18 de gener la secció d’hoquei del CHPA Cadí va organitzar sortida al Palau blaugrana per gaudir d’un partit de lliga europea entre el Barça i Benfica amb resultat final de 5-5. A la mitja part els petits del nostre club van jugar un partit entre ells. L’Ares és va endur una samarreta signada pels jugadors al guanyar el concurs.

Volem agrair a Clyton, a la resta de patrocinadors i a tothom qui ha col·laborat per que fos possible aquest dia.

Moltes gràcies a tots els que vareu venir.

Els nens ho van gaudir molt.

L’Ares va guanyar una samarreta signada per tots els jugadors del barça

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies