L’lnfantil del CHPA CADÍ 6é millor equip catalá al XXXV Campionat de Catalunya Infantil 2017 d’Hoquei Patins celebrat a la vila de Flix del 21 al 23 d’abril

L’equip Infantil del CHPA CADÍ va marxar divendres 21 d’abril cap a Flix per participar al XXXV Campionat de Catalunya Infantil d’Hoquei Patins que aplegava els 8 millors equips de tot Catalunya.
La competició constava d’una primera lligueta en que els equips es dividien en dos grups de 4 equips cadascún. Això implicava un partit divendres tarda i dos més dissabte matí i tarda. D’aquesta lligueta es classificaven 4 equips (els dos primers de cada grup) a semifinals pel diumenge.
L’equip Infantil del Cadí es va desplaçar amb dos lesionats (amb crosses) dels seus vuits efectius, més dos jugadors alevins de reforç. Més enllà de les lesions, l’esperit que acompanyava a l’equip era molt alt, i amb ganes de poder arribar a semifinals.
Els partits de Campionat són molt intensos, en joc i en emoció, i els membres de l’equip, juntament amb els seus seguidors, només començar el Campionat van tornar a sentir aquesta sensació que ja havien viscut ara fa dos anys en el Campionat de Catalunya Aleví, en el qual varen quedar campions.
La primera cita va ser amb el CP VIC «A».
A pocs minuts el CHPA CADÍ es va avançar amb un gol de Gerard Escolà, resultat que es va mantenir durant tota la primera part, on va comptar amb un penalt en contra parat pel porter del Cadí Jordi Pons.
Tot just començar la segona part el Vic va empatar el partit, un empat que anava a perdurar quasi tot el partit. Durant aquesta part el Cadí va patir dues targetes blaves, una per Ot Planes (per qüestionar una decisió arbitral), i més tard una altra per Marc Domingo (que després de rebre una empenta es va desequilibrar, i sense voler va tocar amb l’estic a un jugador del Vic). Aquestes dues faltes van comportar que durant 4 minuts (2 en cada cas) el Cadí jugués amb un jugador menys. Els infantils del Cadí van superar aquests intervals més complicats i amb un joc de nivell, i l’oportunitat de marcar una falta directa per ambdues parts, es va arribar a 9 segons del final. En aquell moment, amb una pilota parada a mig camp a favor del Cadí, es va iniciar una jugada on Ot Planes va passar la pilota a Gerard Escolà, qui va fer un xut creuat a porteria que va esdevenir el 2-1 (in extremis, a falta de 3 segons d’acabar el partit), i l’esclat de l’afició urgellenca.
La segona cita, el matí de dissabte, va enfrontar al CHPA CADÍ amb el CP MANLLEU «A».
Un partit molt igualat en que a la primera part només va pujar al marcador un gol del CP MANLLEU en un tir de penalt. En la segona part el CP MANLLEU es va avançar amb un 3-0, però el Cadí no va afluixar en cap moment. A 8 minuts del final va aconseguir el 3-1 amb un xut llunyà de mig camp de Gerard Escolà, i a menys de 2 minuts Ot Planes aconsegueix el 3-2 en una jugada en que aconsegueix patinar per davant la porteria. A 36 segons del final, un penalt en contra del CP MANLLEU és materialitzat per Gerard Escolà, i de nou esclata l’afició en salvar la derrota i aconseguir l’empat per 3-3.

El tercer partit era el definitiu per aconseguir passar a semifinals. Després dels resultats aconseguits pels altres equips, el CHPA CADÍ en tenia prou perdent per un gol davant el CE NOIA «A», que finalment ha estat el flamant campió. El CE NOIA tenia la classificació assegurada, encara que sí es jugava la posició de primer o segon de grup. Els nois del Cadí van fer una molt bona primera part aconseguint un 2-0 a favor, amb gols de Marc Domingo amb passada de Roc Xanxo, i d’Ot Planes. Però a la segona part el partit va canviar radicalment en quant al resultat, i en cap cas degut a un canvi en l’actitud i forma de jugar del Cadí. Només començar aquesta segona part es va pitar un primer penalt en contra del CHPA CADÍ, primer de quatre que es van pitar en el que quedava de partit. D’aquests 4 penalts, Jordi Pons en va parar 3. El CE NOIA «A» va tenir a favor també 3 faltes directes, de les quals en va materialitzar dues, i amb dos gols més de jugada va poder arribar al 2-5. Els del Cadí no van aprofitar dues faltes directes que també van tenir a favor. La derrota va ser molt sentida, ja que durant molts minuts del partit el Cadí estava classificat, i les decisions arbitrals no van afavorir mai a l’equip urgellenc.

Sense passar a semifinals, el CHPA CADÍ va jugar el partit per optar al 5è i 6è lloc contra el LLEIDA LLISTA «A», partit que es va jugar diumenge al matí, i on ja no es respirava tanta emoció com la jornada anterior. L’equip del Cadí va encetar el marcador amb un gol d’Ot Planes, però la primera part va acabar a favor del Lleida per 2-1. A la segona part el Lleida es va avançar amb un 4-1, moment en que el Cadí va treure al seus reforços alevins, Albert Isla i Jan Moya a la porteria, debutant així en el Campionat. En aquests últims minuts el Cadí va marcar de mà de Jan Roca, i el Lleida va tornar a marcar, quedant el resultat final per 2-5 a favor del Lleida.

El CHPA CADÍ Infantil sisè classificat en el Campionat de Catalunya, encara no haver aconseguit passar a semifinals, ha demostrat estar a l’alçada dels equips presents en el Campionat, i ha complert el seu somni de poder participar un any més a la màxima competició de la categoria a Catalunya. Recordem que aquest equip ha estat present al PRECAT 2010 i 2011 , CCAT Benjamí 2012 i 2013, i CCAT Aleví 2015.

Cal destacar la gran organització del Campionat per part del CP FLIX, que ha acollit amb molt d’entusiasme aquesta competició i a tots els seus participants, i amb qui es va recordar les seves fites en hoquei base com a campions alevins de Catalunya i Espanya l’any 2008.
S’ha pogut gaudir d’unes instal·lacions en perfectes condicions, i mantingudes amb molta cura pel constant servei de neteja.
El CHPA CADÍ i la seva afició ha pogut conèixer la gent d’aquesta contrada, amb una actitud d’atenció immillorable, des dels pinxos de caragols per acompanyar els moments de refresc a l’exterior del pavelló, els entrepans boníssims, fins a l’assistència en dissabte al matí per reparar una avaria al vehicle, fòra d’hores de treball. El mateix pot dir de la gent que l’ha atès en els establiments d’allotjament i restaurant.
Ha pogut conèixer la gent de Flix, el seu espectacular entorn, amb la volta al meandre, la pujada al castell, els seus carrers costeruts…, i el seu exclusiu oli, que no faltava en cap taula ni establiment.
El CHPA CADÍ agraeix al CP FLIX l’organització i a la gent de Flix la seva acollida.

Equip CHPA CADÍ al XXXV Campionat de Catalunya Infantil d’Hoquei Patins :

Entrenador : Manel Rubio

Jugadors : Marc Domingo, Gerard Escolà, Aleix Garreta, Ot Planes, Jordi Pons (porter i capità), Joel Raya, Jan Roca, Roc Xanxo, Albert Isla i Jan Moya (porter)

Delegada : Helena Mendieta

La classificació del Campionat va quedar com segueix :
1r CE NOIA “A”
2n FC BARCELONA
3r CP MANLLEU “A”
4t HC SENTMENAT “A”
5è LLEIDA LLISTA “A”
6è CH CADÍ
7è CP VIC “A”
8è CE ARENYS MUNT “A”

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies