El CHPA CADÍ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMI 2014


L'equip Benjamí del CHPA CADÍ comença aquesta tarda a Igualada la seva participació en el Campionat de Catalunya d'hoquei patins Benjamí 2014, després de classificar-se en primera posició de la Lliga Territorial de Lleida Benjamí.
El Campionat de Catalunya agrupa els millors 12 equips de Catalunya, 5 primers de Barcelona, 2 primers de Tarragona, 2 primers de Lleida i 1 últim classificat entre 6è de Barcelona i millors 3rs de les altres províncies.
En aquest cas ha estat un altre equip lleidatà, el AE LLEIDA LLISTA (3r Lleida), que junt amb el JUNEDA "A" (2n Lleida) i el CHPA CADÍ (1r Lleida) configuren la representació lleidatana en aquest campionat.
Els altres equips participants són : - Per part de Barcelona : Manlleu "A", Vic "A", Congrés "A", Sant Cugat "A" i Sant Josep de St Sadurní "A". - Per part de Tarragona: Cambrils "A" i Reus Deportiu "A". - Per part de Girona : Farners i Jonquerenc "A".
Jugant per la classificació per semifinals, aquesta tarda a les 17:00 el CHPA CADÍ s'enfrentarà al CP JONQUERENC "A"(2n Girona), i demà dissabte 7 de juny a les 09:00 contra el CP CONGRÉS.
Jugadors del CHPA CADÍ BENJAMÍ :
Martí Tarrés (P), Oriol Cortés, Gerard Caminal, Roc Caralps, Jan Roca, Joan Lucas, Diego Pérez, Bernat Picanyol
Entrenador : Wiffy Balart Delegada : Laura Garreta
Desitgem molta sort als Benjamins del CHPA CADÍ.