LA SEU HA ACOLLIT LA 12a FESTA-TORNEIG JOAN PETIT AMB UN GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

La Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer ja ha passat per la Seu. Ha estat un dia ple d'emocions, en el que hem rebut la visita de 29 clubs d'hoquei patins, amb uns 300 nens i nenes d'entre 3 i 6 anys, més els seus delegats, entrenadors i acompanyants. Esperem que tots ells puguin recordar aquestes hores compartides a la Seu amb la mateixa il·lusió amb que tots nosaltres, organitzadors, col·laboradors i voluntaris les hem viscut.
Els nens només arribar tenien una feina a fer, passar-s'ho bé amb tot tipus d'activitats per a ells preparades en les instal·lacions de la zona esportiva. Tot això acompanyats pels seus entrenadors i delegats, però també pels voluntaris, més grans o més joves, que els esperaven amb entusiasme. De bon segur que alguns d'ells s'enrecordaran dels noms d'aquells que els acompanyaven o els feien jugar i viceversa. Esperem que hagin fet bons amics, i que es puguin trobar algun altre cop, potser en el món de l'hoquei, o potser en un altre Joan Petit.
Per a recordar-ho, podeu veure les imatges que en Francesc Botam ens ha fet arribar.Pares, germans, familiars i amics, que durant el matí van poder conèixer la nostra ciutat, tot passejant pel mercat, visitant la Catedral i els museus, o disfrutant d'un matí esplèndid recorrent la ciutat o refrescant-se al Parc Olímpic del Segre, a la tarda emplenàven com mai la graderia del pavelló d'esports, tot animant als seus petits que no paraven d'esforçar-se jugant a aquest esport que estan començant a conèixer i estimar, l'hoquei.Finalment, una cercavila amb la colla dels gegants i grallers de la Seu va portar els nens cap el Palau d'Esports, on els aguardava la cerimònia de cloenda. Els amics de taekwondo dels clubs de la ciutat es van sumar a la Festa amb les seves exhibicions, i l'actuació de patinatge artístic encapçalada pel campió del món Xavier Orrit i Noemí Isla ens van posar la pell de gallina amb les seves acrobàcies fòra de programa, dedicades excepcionalment a la Festa Joan Petit.Els 300 jugadors d'hoquei patins van rebre la cullera commemorativa d'aquest esdeveniment i es van fer la foto de família amb l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, el president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torner, el president del Club Hoquei Cadí, Joan Garreta, i amb la 'padrina' de la festa, l'urgellenca Mònica López, meteoròloga de TVE, entre d'altres representants institucionals i d'entitats de la ciutat, així com esportistes d'èlit del nostre territori.
Donem les gràcies a totes aquelles persones de La Seu d’Urgell i d'arreu de Catalunya que de manera voluntària han fet possible que la 12ª“FESTA TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER hagi estat un èxit i que tots els nens i pares que l'han viscut s'hagin emportat un record inoblidable.
Els més petits han fet el seu gran homenatge als que continuen lluitant per guanyar el partit mes difícil de jugar !
Moltes gràcies a tots !