Aquesta temporada, el la secció d’hoquei ha tancat un acord de col.laboració amb el Centre de Fisioteràpia i Osteopatia de la Montse Sansa.

Tot i que ens trobem davant d’una temporada atípica, un dels objectius del club segueix sent que els nostres jugadors puguin practicar l’esport amb el mínim de risc de patir lesions, i que, en cas de lesionar-se, puguin recuperar-se el més aviat i de la millor manera possible.

Esperem que des del Centre de Fisioteràpia i Osteopatia, tinguin més feina a fer prevenció que no pas tractaments!!!

Salut i molt d’hoquei!!!

Som-hi Cadí!!!!🏑🥅

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies