El món de l’hoquei ens envia un missatge de suport!!👍

Moltes gràcies a tots els Clubs i jugadors/es que ens heu fet arribar la vostra estima pel nostre Club. 👏👏 Us enviem una mostra dels missatges rebuts

No defallirem 💪 en l’esforç i compromís amb la nostra passió i amb la perseverança d’aconseguir les fites que ens hem marcat. En especial, estendre el món del pati a l’escola, tenir un equip a 1 CAT i fomentar al màxim l’hoquei femení.

Gracies novament als nostres patrocinadors pel seu compromís i per creure en nosaltres.

Salut i força hoquei!!🏑🥅

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies