Jordi Pons premiat a la Gala de Patinatge Català

Ahir es va celebrar la Gala del Patinatge Català on es va premiar al nostre esportista Jordi Pons (porter del nostre planter fins a la categoria juvenil i que actualment juga al PCH Sant Cugat) per la seva participació en la secció espanyola que va obtenir l’or en Hoquei Patins als WRG de Barcelona.

La Gala del Patinatge Català ha premiat a més de 200 esportistes, tècnics, clubs, dirigents, àrbitres, jutges, periodistes i institucions de les 11 disciplines de la Federació Catalana, ha fet un homenatge a diverses persones desaparegudes durant el 2019.

TROFEU MEDALLISTES CATALANS WRG (Esportistes catalans que van guanyar medalles als WRG de Barcelona).

Selecció espanyola // OR HOQUEI PATINS (Sub19 M) Gerard Pérez, Jordi Pons, Joan Pujalte, Oriol Ramírez, Aleix Marimon, Sergi Duch, Dídac Alonso, Roc Pujadas, Martí Gabarró, Oriol Llenas i Sergi Maci.

Moltes felicitats Jordi!!!!

 

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies