Entrevista a Jordi Garcia, nou coordinador de la secció d’hoquei, entrenador de diversos equips i porter del nostre equip de segona catalana.

Inicia un nou projecte amb les idees clares i amb un missatge “treballa fins que els teus ídols siguin rivals”.

Ens podries fer un breu resum de la teva trajectòria?

Sí, i tant…. vaig començar a jugar a hoquei als 6 anys gràcies al meu germà que ja jugava a hoquei a Sant Vicenç de Castellet. Durant la meva primera etapa com a jugador de la base vaig estar amb equips com el Vic, Voltregà i gran part d’ella la vaig passar com a jugador del Barça. Un cop passo a ser sènior faig 1 any a Pamplona i torno cap a Catalunya la temporada següent.

Aquí és on comença també la meva etapa com a entrenador i coordinador de clubs. He estat combinant ser jugador de clubs durant 13 o 14 anys en equips d’Oklliga i Oklliga plata a més de fer d’entrenador d’equips de base en clubs com el Sant Feliu de Codines, Manlleu i Manresa, on aquí, també vaig portar la coordinació del club durant uns anys.  I aquesta temporada començo un projecte que feia anys que volíem engegar amb el Roger Corral aquí al CHPA Cadí!!!!

Perquè apostes pel CHPA Cadí?

Molt fàcil, gràcies a la predisposició del Club a facilitar-me tot el que necessitava per deixar-me fer el nostre projecte i gràcies a la incorporació també d’en Roger Corral que era indispensable per començar aquest projecte junts. No teníem pressa per començar-lo, ja que sabíem perfectament que algun dia arribaria el moment però, aquest any va sortir la possibilitat de fer-ho i ens hi vam engrescar. He de dir, que m’ha costat deixar la competició que tenia jugant a les màximes categories, ja que estava en un molt bon moment de forma i en la millor edat per ser porter, tot i que no podia declinar l’oferta que ens feia el CHPA Cadí de treballar tan a gust com ho estem fent.

Crec que a vegades has de ser valent i perdre algunes coses per guanyar-ne d’altres, o més ben dit, fer un pas enrere en la teva trajectòria esportiva, per després fer-ne dos endavant.  Puc dir, que aquesta frase me la diu el Roger, i aquí és on decideixo renunciar a coses molt bones que vivia en aquest esport, per guanyar-ne d’altres que encara són millors.

 

De forma breu, quina es la teva proposta pel CHPA Cadí?

Treball, treball i treball. Volem crear una metodologia d’entrenaments perquè els nostres nens aprenguin i es formin a nivell tècnic, tàctic i a nivell de valors. També estem instaurant una plantilla de bons entrenadors que creguin en la nostra metodologia, la apliquin i ensenyin als equips de la base. Volem fer créixer el Cadí a nivell d’incorporar nous jugadors de la base amb extraescolars amb col·legis perquè la zona de l’Alt Urgell sàpiga que hi ha un Club d’hoquei on es treballen bé els valors  d’un esportista. I per acabar, volem que el Club creixi tant a nivell d’hoquei, com a nivell d’institució.

 

Ja heu format l’equip tècnic per aquesta temporada?

Sí, com he explicat abans hem incorporat alguns entrenadors tant de la casa que els estem ajudant a fer que es treguin els títols per ser entrenadors i ensenyant-los des d’inici a fer entrenaments amb la nostra metodologia de treball, tant com, entrenadors que hem portat de  fora i que també ens ajuden a competir amb el nostre equip sènior. A part d’entrenadors que hi havia ja de fa anys que ens ensenyen a conviure en aquest Club i que a part aprenem els uns dels altres.

 

El Club fa temps que té una assignatura pendent, incrementar el nombre de jugadores i potser arribar a tenir algun equip FEM, com ho veus?

Sí, a la llarga volem tenir equips femenins aquí, tot i que sabem que costarà, nosaltres treballarem perquè així sigui i estic convençut que així serà. El nombre de jugadores en poc temps ja s’ha incrementat i seguirem treballant perquè així sigui com he explicat abans amb temes d’extraescolars i amb altres projectes que tenim en ment i que aviat sortiran a la llum!

 

Algun missatge per la Junta Directiva?

Estem molt contents amb la nostra Junta Directiva perquè ens deixen treballar i ens accepten la majoria de propostes que els fem, a part, estem treballant per anar tots coordinats i fer d’aquest Club un referent a la zona i perquè no a nivell de País!!!

 

Alguna indicació als nostres esportistes en general?

Treball i valors com a persones i com a esportistes. Sempre els dic una frase que a mi m’ha servit per aconseguir tots els objectius que m’he proposat a nivell d’esport…treballa fins que els teus ídols siguin rivals, per tant crec que si es deixen ajudar per nosaltres aconseguiran, el que es proposin!!!!!

 

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies