El CHPA Cadí benjamí, campió de les 12 Hores d’Hoquei d’Andorra

L’equip benjamí del CHPA Cadí s’ha proclamat campió de les 12 Hores d’Hoquei d’Andorra. que es van disputar el cap de setmana passat a a Andorra la Vella.

El bloc, que en aquesta ocasió incloïa tant jugadors benjamins com prebenjamins, va assolir el primer lloc final, per davant de l’amfitrió, l’Andorra HC, que va quedar segon. El tercer lloc va ser per a l’HC Piera. Els participants van oferir un bon nivell tot i jugar en plena onada de calor, un fet que va condicionar el joc. Alhora, van poder gaudir un gran dia d’hoquei que marcava el punt i final de la temporada.

L’equip del CHPA Cadí que hi va participar estava format per: Biel Puigdemasa, Guillem Tomàs, Marc Ribera, Albert Planavila, Sergi Cuadrat, Sergi Ros, Daniel Alvarez, Axel Lopez, Guillem López i Àlex Ros, entrenats per Cristina Escolà i Aleix Garreta.

D’altra banda, el CHPA Cadí prebenjamí ha participat aquest mes passat al PreCat, un torneig organitzat per la territorial de Girona de la Federació Catalana de Patinatge i que reuneix els 8 millors equips de Catalunya en aquesta categoria. El club urgellenc va acabar en 6a posició. La plaça per jugar aquesta competició s’havia aconseguit després de guanyar el campionat territorial de Lleida, per davant del CH Juneda, que també es va classificat per al PreCat.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies