CAMPIONAT TERRITORIAL CADET

El passat cap de setmana, dissabte 18 i diumenge 19 de maig, s’ha celebrat el Campionat Territorial Cadet a Tremp. D’entre les 30 patinadores lleidatanes es trobaven les 9 representants del CHPA CADI LA SEU, cadets de primer i de segon any, que van lluitar per obtenir la millor classificació.

Després dels entrenaments oficials de dissabte al matí i els discs curts de la tarda, diumenge les patinadores del CADÍ van poder millorar els seus resultats amb l’execució dels programes llargs. Només les 4 primeres obtenien passi pel Campionat de Catalunya i les 8 següents de la classificació aconseguien plaça pel Campionat Federació. Durant tot el cap de setmana van estar acompanyades pel Director Tècnic del club Xavi Orrit i diumenge també per la tècnic Paula Moliné.

Classificada pel Campionat de Catalunya (15 i 16 de juny a Mollerussa)
Aina Izquierdo 4ª

Classificades pel Campionat Federació (15 i 16 de setembre a La Seu d’Urgell)
Natalia Moreno 5ª
Lulan Moyano 7ª
Jana Galabert 9ª
Noa Guillermo 12ª

La resta de participants del club van obtenir les següents meritòries classificacions: Berta Giribet 17ª, Queralt Viudez 21ª, Sara Caballé 26ª i Alba Martínez 28ª.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies