TROFEU CIUTAT DE LLEIDA – LA BORDETA

El passat cap de setmana, dissabte 16 i diumenge 17 de març, ha tingut lloc al Pavelló Municipal de La Bordeta el Trofeu Ciutat de Lleida, primera competició de la temporada per les categories abans dels propers campionats territorials.

Del CHPA CADÍ LA SEU han participat la majoria de les categories del club, un total de 14 patinadores que, després dels contactes de pista i l’execució dels programes curts durant els matins, van finalitzar la competició a les tardes amb els discos llargs.

Remarcar que amb aquesta competició comença un procés de canvi per aquest esport, per clubs, tècnics i esportistes, amb nova normativa, on conviuen el sistema actual White amb el nou sistema Rollart que s’aplicarà en els propers Campionats de Catalunya.

Resultats dissabte

Sènior: Alba García 2ª
Júnior: Paula Moliné 2ª
Cadet: Lulan Moyano 3ª, Natalia Moreno 5ª, Aina Izquierdo 6ª, Noa Guillermo 12ª, Queralt Viudez 16ª i Berta Giribet 18ª.

Resultats diumenge

Infantil: Jael Casal 10ª, Laia Barrio 12ª, Paula Giribet 17ª i Paula García 18ª
Aleví: Martina Trenado 3ª i Leyre Solís 9ª

Amb la col·laboració de:

 
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies