VI COPA PIRINEUS

El passat cap de setmana, dissabte 24 i diumenge 25 de novembre, el CHPA CADÍ LA SEU ha organitzat la VI COPA PIRINEUS, aplegant prop de 130 patinadors i patinadores de la província de Lleida i Andorra.

Dissabte, durant tot el dia, va ser el torn d’Iniciació i diumenge pel matí les Categories, que van competir amb els seus programes llargs. La propera cita serà «La Festa del Patinatge» de la Territorial de Lleida, punt final de la temporada que tindrà lloc també a La Seu d’Urgell el proper diumenge 2 de desembre, organitzat pel CHPA CADÍ LA SEU.

CLASSIFICACIONS

DISSABTE

Certificat: 1ª Jael Casal, 4ª Berta Giribet, 5ª Leyre Solís i 8ª Jana Vilana.
A: 1ª Txell Izquierdo, 2ª Chloé Garmón, 3ª Aina López, 4ª Inés Roquet, 5ª Aina Serra, 8ª Carla Sayos i 9ª Monica Pintat.
B-1: 1ª Blanka Moya, 4ª Abril Egea, 7ª Naia Pérez, 9ª Erika Majoral, 10ª Jana Pluvinet, 11ª Berta Parra, 12ª Laura Acosta i 13ª Aina Escales.
B-2: 3ª Alba Domingo, 4ª Martina Domingo, 5ª Aina Barrio, 6ª Urgell Boix, 7ª Berta Ramón i 11ª Fiona Marcos.
C: 5ª Yanay Sabaté, 6ª Aina Gil, 7ª Queralt Albanell, 13ª Paula Eduardo, 15ª Andrea Gracia i 16ª Martina Pluvinet.
D: 2ª Maria Espinosa, 3ª Claudia Marcos, 4ª Lia Perelegre, 5ª Gina Casas, 8ª Beatriz Coelho, 9ª Arantxa Terreros, 11ª Maria Alvarez, 13ª Laia Martínez, 15ª Paula Seguin, 16ª Aran Lozano, 19ª Xiana Villaba i 20ª Violeta Altimir.
Mini: 4ª Nerea González, 5ª Arlet Galcerán, 6ª Marta Galí, 8ª Uxia González, 9ª Georgina Sánchez-Granados, 10ª Mariona Belzunce, 11ª Dahiana Salomé Hernández, 12ª Edel Martínez, 14ª Aitana Ravelo, 15ª Irene Rábade, 16ª Luna Nuñez i 17ª Elsa Pellicer.

DIUMENGE

Aleví: 1ª Martina Trenado, 4ª Laia Barrio i 5ª Paula Giribet.
Infantil: 1ª Jana Galabert, 2ª Aina Izquierdo i 7ª Paula García.
Cadet: 1ª Lulan Moyano, 3ª Natalia Moreno i 8ª Queralt Viudez.
Juvenil: 1ª Paula Moliné
Júnior-femení: 1ª Alba García i 2ª Paula Garcés.
Júnior-masculí: 1r Enric Porta

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies