Campionat Federació de les categories Aleví i Infantil 2018

Durant el dissabte 10 i diumenge 11 de novembre ha tingut lloc al Pavelló Municipal de La Bordeta el Campionat Federació de les categories Aleví i Infantil 2018, aplegant patinadores de tota Catalunya, 32 alevines i 31 infantils.

També en aquesta competició el CHPA CADÍ ha tingut dues representants de les categories petites, les alevins Martina Trenado i Paula Giribet. Totes dues van estar acompanyades en aquesta ocasió per l’entrenadora Berta Perdigués.

Després dels contactes de pista del matí de dissabe, la competició per les patinadores del CHPA CADÍ va començar per la tarda amb l’execució dels seus discs curts i va finalitzar diumenge amb els programes llargs.
Les classificacions, molt meritòries, van ser: Martina 23ª i Paula 25ª.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies