X Trofeu de la Sal de Cardona

Els dies 27 i 28 d’octubre el CHPA CADÍ va participar al X Trofeu de la Sal de Cardona. Una representació del club, tant d’iniciació com de categories, va desplaçar-se entre dissabte i diumenge amb el director tècnic i entrenador Xavi Orrit i l’entrenadora Jaire Villanueva. Bons discs que van donar bons resultats per l’expedició.

INICIACIÓ B: 7ª Blanka Moya, 17ª Berta Parra, 18ª Aina Barrio i 19ª Naia Pérez
INICIACIÓ A: 6ª Txell Izquierdo, 9ª Inés Roquet

CERTIFICAT: 1ª Jael Casal, 2ª Berta Giribet, 4ª Leyre Solís i 10ª Jana Vilana
ALEVÍ: 2ª Laia Barrio, 3ª Paula Giribet i 5ª Martina Trenado
INFANTIL B+C: 4ª Aina Vilana
INFANTIL: 1ª Aina Izquierdo
INFANTIL DEF: 6ª Paula García
CADET: 1ª Natalia Moreno i 2ª Lulan Moyano
CADET DEF: 1ª Queralt Viudez
JÚNIOR: 1r Enric Porta

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies