Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví & Infantil 2018

Els dies 20, 21 i 22 de juliol a Igualada ha tingut lloc el Campionat de Catalunya de les categories Benjamí, Aleví i Infantil que va aplegar prop de 70 patinadors i patinadores. Laia Barrio, Jana Galabert i Aina Izquierdo, després de la seva classificació al Provincial, van representar al CHPA CADÍ enrolades en l’equip de la territorial de Lleida, acompanyades pel director tècnic Xavi Orrit i l’entrenadora Jaira Villanueva.

Dijous va ser el dia dels entrenaments oficials, moment dels primers contactes de pista. La competició va començar dissabte amb els programes curts que van donar les ordres de sortida de l’endemà. I per finalitzar el campionat i decidir posicions finals i classificacions per l’estatal, diumenge es van fer els discs llargs on es va veure un nivell molt alt, tot i ser les categories petites.

La patinadora aleví Laia Barrio va quedar en una 21ª posició final i les infantils Aina Izquierdo en una 11ª plaça i Jana Galabert 21ª.

ENHORABONA A TOTES!!

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies