Campionat d’Espanya Cadet&Juvenil 2018

Els dies 5, 6 i 7 de juliol ha tingut lloc a la Seu d’Urgell el XXVI Campionat d’Espanya de les categories Cadet i Juvenil en les modalitats masculina i femenina. Amb una impecable organització per part del CHPA CADÍ, gran afluència de públic al Poliesportiu i a tota la ciutat, una participació de 115 patinadors i patinadores de tot l’estat espanyol i amb un patinatge d’alt nivell durant els tres dies, on 8 podis van ser catalans dels 12 possibles.

La competició, que es va poder seguir on line per streaming (rfep tv), va començar dijous i durant tot el dia amb els entrenaments oficials de tots els esportistes amb contactes de pista de 45 minuts. Divendres, després d’un elegant ball d’obertura ofert pels patinadors i patinadores del club.

La patinadora urgellenca del club, Paula Moliné Sánchez, que va optar a l’estatal després de la seva classificació al Campionat de Catalunya, va fer el seu curt acabant en una 17ª posició provisional que va poder remuntar dissabte després del seu llarg fins una meritòria 14ª plaça d’entre les 35 patinadores participants en la categoria. Va estar acompanyada durant tota la competició per tot l’equip tècnic del club encapçalat pel director tècnic Xavi Orrit i animada per tota l’afició local assistent.

Agrair la confiança dipositada envers el CHPA CADÍ per l’organització a la Federació Catalana de Patinatge i a la Real Federación Española de Patinaje i donar les gràcies a patrocinadors, col.laboradors, entitats, totes les institucions implicades en l’event i sobretot a l’equip humà del CHPA CADÍ format per mares, pares, patinadors i patinadores, que incansablement han treballat durant molts dies per dur a terme una competició tan important, elogiada entre altres per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla i el vice-president de la Real Federación Española de Patinaje i Director del Comité de Patinaje Artístico, Francisco Jansà, durant les cerimònies d’obertura i clausura.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies