Campionat Territorial Benjamí, Aleví i Infantil 2018

Dissabte 23 i diumenge 24 de juny ha tingut lloc a Juneda el Territorial Petit, on 7 patinadores del CHPA CADÍ van participar acompanyades pels entrenadors Xavi Orrit i Berta Perdigués. Després dels entrenaments oficials de dissabte al matí, van començar la competició per la tarda amb els programes curts per finalitzar diumenge amb els discos llargs. Bons resultats pel Cadí amb 3 classificades pel Campionat de Catalunya.

Aleví
Laia Barrio 5ª, Martina Trenado 13ª i Paula Giribet 14ª.

Infantil
Aina Izquierdo 2ª, Jana Galabert 5ª, Aina Vilana 18ª i Paula García 21ª.

Propera parada: Campionat de Catalunya els dies 20, 21 i 22 de juliol a Igualada per les classificades Laia Barrio, Aina Izquierdo i Jana Galabert.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies