Campionat Catalunya Júnior i Sènior 2018

Els dies 8, 9 i 10 de juny, al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Cristina d’Aro, va tenir lloc el Campionat de Catalunya Júnior i Sènior de patinatge artístic en les modalitats de lliure masculí i femení.

Entre els 62 patinadors catalans aplegats el CHPA CADÍ tenia en competició a Noemi Isla Granados (sènior) i Enric Porta (júnior), acompanyats pel director tècnic del club Xavier Orrit Prat

Després dels entrenaments oficials de divendres i els llargs de dissabte, la competició i classificacions a l’estatal es va decidir diumenge després d’executar els programes llargs. Noemí Isla va finalitzar 7ª d’entre les 24 participants sèniors i Enric Porta va aconseguir pujar a podi en una 2ª posició d’entre els 8 participants de la categoria.

Tots 2 s’han classificat pel proper Campionat d’Espanya que tindrà lloc a La Corunya els dies 12, 13 i 14 de juliol.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies