Campionat intern del CHPA CADÍ-LA SEU per a les minis del club

El 13 de maig el CHPA CADÍ-LA SEU va organitzar una competició interna, en la que van participar les minis del nostre club, aquelles patinadores que s’han iniciat en el patinatge molt recentment i que encara no estan preparades per competir en les voltes que organitza la territorial de Lleida Federació de Patinatge.

Repartides en dues categories; minis i nivell D, quasi una vintena de patinadores van disputar aquesta competició organitzada des del club. Cada una de les participants va poder executar el seu ball i demostrar tot el seu aprenentatge davant de familiars, amics i altres socis i patinadors del club.

El club va comptar amb la participació d’uns jutges molt especials: Berta Perdigués, Maria Eroles, Enric Porta i Ona Pastor que voluntàriament vam col·laborar amb el club en aquesta competició. Des de la junta volem agrair-los la dedicació i esforç que van demostrar puntuant i valorant a totes les participants.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies