El CHPA Cadí-La Seu d’Urgell celebra la seva Festa Final de Temporada de Patinatge Artístic

El diumenge 17 de desembre el CHPA CADÍ LA SEU D’URGELL, va celebrar el seva festa de final de temporada de patinatge artístic. Amb balls en grup i balls individuals, més de 80 patinadores i patinadors; des dels nivells minis fins a les categories més grans, van omplir la pista poliesportiva de la Seu fent una exhibició de tot l’aprenentatge assolit en la darrera temporada.
La festa va comptar amb la presencia de la patinadora del club de categoria Senior, Noemi Isla Granados, que va demostrar un cop més el seu alt nivell en patinatge.
La festa va finalitzar amb un pica-pica per a tots els assistents i les patinadores i patinadors van rebre l’obsequi d’una samarreta d’equipació personalitzada per a cada un d’ells gentilesa del nostre patrocinador Rubi.
Durant tota la jornada, els assistents van poder fer els seus donatius a favor de la Marató de tv3, igual que el dia anterior ho van fer els assistents als partits d’hoquei. L’import total recaptat va ser de 81,64 euros.
La secció de patinatge artístic del CHPA CADÍ LA SEU D’URGELL, dona per finalitzada així una gran temporada en resultats i es prepara per iniciar amb molts ganes aquests 2018 que ve carregat de novetats i nous reptes.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies