El CHPA Cadí – La Seu d’Urgell participa en La Copa Catalana de Categories

Aquest dissabte 25 de novembre, s’ha celebrat a la localitat Gironina de Vidreres, la Copa Catalana de Categories, on el CHPA CADÍ – LA SEU D’URGELL, ha participat amb 4 patinadores en diferents categories: Paula Giribet i Aina Vilana en la categoria aleví, Noa Guillermo en la categoria infantil i Alba Garcia en la categoria Juvenil.

Com és habitual, durant el matí, les diferents territorials van poder fer els entrenaments oficials, així doncs, les nostres patinadores acompanyades pel tècnic @XavierOrrit van poder tindre el primer contacte amb la pista del club vidrerenc.

La competició es va iniciar a les 15h15 amb l’obertura del campionat i la pujada de la senyera, tot seguit, les participants alevines van ser les primeres de competir, seguides de la resta de categories.

La tarda va transcórrer amb uns bons resultats pel nostre club: Aina Vilana va quedar 3a i Paula Giribet va obtenir una 7a posició, Noa Guillermo va obtenir una 8a posició, i l’Alba Garcia va finalitzar en 7a posició.

Felicitem a totes les nostres patinadores i les animem a seguir treballant per millorar i assolir nous reptes.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies