Bons resultats del CHPA Cadi la Seu d’Urgell a la Copa Lleida

El dissabte 4 de novembre a Torrente de Cinca es va celebrar la Copa Lleida, organitzada pel CP Torrent de Cinca, en la qual, el CHPA Cadí-La Seu d’Urgell, va estar representat per les següents patinadores: Alba Garcia de la categoria Juvenil, Noa Guillermo de la categoria Infantil i Aina Vilana, Paula Garcia i Paula Giribet de la categoria Aleví.
La jornada va començar amb els entrenaments dels diferents nivells i, la competició va iniciar-se a primera hora de la tarda, on les participants, van realitzar el seu programa llarg en cada una de les categories.
Felicitem a totes les nostres patinadores pels bons resultats obtinguts amb les següents classificacions: Alba Garcia; primera, Noa Guillermo; segona, Aina Vilana; primera, Paula Giribet; segona i Paula Garcia; quarta.
Totes les patinadores que van obtenir podi a la Copa Lleida, han quedat classificats per participar en la Copa Catalana de Categories, que se celebrarà el 25 de novembre a Vidreres.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies