Quatre jugadors del CHPA CADÍ amb la selecció de Lleida, tercera classificada en el Campionat de Catalunya.

El porter Jordi Pons i els jugadors Ot Planes, Joel Raya i Gerard Escolà del CHPA CADÍ van formar part del combinat lleidatà.

El passat cap de setmana 2 i 3 de juny va tenir lloc a Reus el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials Infantils d’hoquei patins, un Campionat d’hoquei base de tipus Territorial, que només s’organitza en aquesta categoria.

Hi participaven un total 6 seleccions provinents de Barcelona (dos equips), Tarragona, Lleida, Girona i Andorra.

En un format més curt que en anteriors edicions, repartint els equips en dos grups de 3 seleccions cadascun, després de dos partits les primeres de cada grup jugaven la final, així com les segones anaven directament al partit pel 3r i 4t lloc, i les terceres es disputaven el cinquè i sisè.

La selecció de Lleida es va enfrontar a les dues de Barcelona, A i B. El primer partit contra Barcelona A, que seria el campió del campionat, va resultar molt igualat, on els barcelonins es van avançar amb un gol a la primera part, neutralitzat per la selecció de Lleida als inicis de la segona, amb gol de Jordi Bosch (ICG Lleida Llista), i on el el Barcelona A es va tornar a avançar a 4 minuts del final, resultat que es va mantenir fins al final (2-1). Aquest primer resultat situava a la selecció lleidatana fora de la final de diumenge.

Contra Barcelona B, l’equip lleidatà va dominar, arribant a un resultat de 2-0, amb gols de Sergi Duch (ICG Lleida Llista) i Joel Raya (CHPA CADÍ), calssificant-se segon de grup.

En el tercer partit davant Tarragona, en la lluita pel tercer i quart lloc, la selecció de Lleida va guanyar per un contundent 7-3, tot i que
a la mitja part només s’havia avançat amb un 1-0.

En els tres partits destacà l’actuació del porter Jordi Pons del CHPA CADÍ, recentment seleccionat també com a porter de les seleccions
Catalana Infantil i Espanyola Sub-17.

Els altres components urgellencs del CHPA CADÍ, Ot Planes, Joel Raya i Gerard Escolà, van contribuir donant molts minuts de joc a la selecció lleidatana, junt amb els companys provinents del ICG LLEIDA – CH JUNEDA (Jordi Bosch, Aleix Marimon, Sergi Duch, Sergi Folguera i Vasile Rus (porter), i del CH MOLLERUSSA (Jordi Gabernet), dirigits pels tècnics Lluís Rodero i Carles Creus.

El resultat del campionat es va resoldre amb una final entre la selecció de Girona i la de Barcelona A, amb la victòria d’aquesta última per 7-3.

Els jugadors del CHPA CADÍ seleccionats, junt amb Jan Roca i Aleix Garreta també del CADÍ, s’han desplaçat durant tota la temporada un cop al mes a Vila-Sana, per a realitzar les Tecnificacions organitzades per la Federació Catalana de Patinatge i dirigides per Jordi Camps.

Per part de la selecció andorrana també hi va haver representació del CHPA CADÍ, amb la participació del jugador infantil Roc Xanxo. Igualment hi formaven part representants alt urgellencs com Oriol Cortés i Gerard Caminal, ex-jugadors del CHPA CADÍ i actuals jugadors del ANDORRA HC.

Amb la col·laboració de:

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies ACEPTAR
Aviso de cookies